xbox fitness 怎么xbox360启动慢这么慢

Xbox Fitness | Slimme workouts met beroemde trainers op Xbox One
Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners.
Alleen op XBOX ONE
Xbox Fitness
Slimme workouts met beroemde trainers
TONY HORTON TRAINER
Exclusieve nieuwe workouts van Tony Horton, bekend van P90X(R). Tony is al 25 jaar een bron van inspiratie en motivatie voor mensen over de hele wereld. Hij deelde zijn fitnessexpertise al met professionele atleten, sportploegen en beroemdheden.
JILLIAN MICHAELS TRAINER
Jillian Michaels wordt wel een van de meest inspirerende mensen op televisie genoemd, met dank aan haar activiteiten als trainer, wellness-expert en life coach. Haar levensdoel is om iedereen te informeren over gezondheid, wellness en zelf-empowerment.
SHAUN T TRAINER
Shaun T bracht fitness op een hoger niveau door enorm succesvolle workouts te ontwikkelen in samenwerking met Beach Body. Hij is de bedenker van INSANITY&, een complete lichaamsworkout van 60 dagen die bekend staat om de enorme uitdaging die het programma vormt, maar ook om de geweldige resultaten die het oplevert.
Krijg onbeperkte toegang tot interactieve workouts.
INSANITY(R) voor Xbox Fitness bestaat uit vijf total body workouts van 35 minuten die zijn gebaseerd op het originele en populaire fitnessprogramma INSANITY. Bij dit programma gebruik je je lichaam om tot resultaten te komen. Geen gewichten, geen apparatuur. Je hoeft alleen maar Shaun T bij te houden. Na 30 dagen ontdek je de meest verbazingwekkende resultaten van je leven.
Verbeter je spel. Train met J.J. Watt of Paul George
Breng je training naar een hoger niveau met Paul George, small-forward voor de Indiana Pacers. Verbeter je spel in het veld met professionele basketbaloefeningen voor meer uithoudingsvermogen, behendigheid, kracht en herstelvermogen.
Met het Football Training Camp van J.J. Watt, defensive end bij de Houston Texans, kunnen sporters hun behendigheid, snelheid en uithoudingsvermogen verbeteren met oefeningen die elk op een specifieke vaardigheid zijn gericht.
Zumba(R) Fitness Exhilarate(TM) Body Shaping System
Feest jezelf in vorm met 7 sensationele workouts! Kies een van de intense danstrainingen met opzwepende muziek en beweeg als nooit tevoren.
"Het gaat niet om het beginpunt - het gaat om het doel."
Jillian Michaels
"Als je weet waarvoor je het doet, is de manier waarop beter te verwerken."
Tracy Anderson
"Elke dag staan er na het opstaan weer 24 uur vol mogelijkheden op je te wachten. Dat biedt zoveel kansen!"
VIDEO EN TIPS BINNENKORT BESCHIKBAAR!
Tony Horton
"Doe je best, vergeet de rest."
Trainer in de spotlights
Jillian Michaels
Als je weet waarvoor je het doet, is de manier waarop beter te verwerken.
Jillian Michaels
Als je de laatste hardnekkige pondjes eraf wilt trainen, moet je de intensiteit van je workouts verhogen. Zorg dat je bijna buiten adem raakt en je hart flink laat pompen. Ik wil zien dat je het uiterste van jezelf vraagt.
Een beetje uitgekeken op diezelfde saaie workout? Dan is je lichaam dat waarschijnlijk ook. Dit is hét moment voor wat afwisseling, zodat je goede resultaten blijft zien.
De juiste vorm is van groot belang voor het behalen van optimale resultaten en het voorkomen van blessures. Kwaliteit gaat altijd boven kwantiteit. Neem de tijd om je vorm te beschermen voor optimale resultaten en om je lichaam gezond en sterk te houden.
Lichaamsoefening is de architect, herstel is de bouwer. Je spieren hebben voldoende hersteltijd nodig om te groeien en sterker te worden. Zorg dus dat je voldoende rust neemt en plan niet zeven dagen per week een workout. Neem ten minste twee dagen vrij.
Goede hydratatie is van kritiek belang voor goede workoutprestaties en versnelt het metabolisme.
Trainer in de spotlights
Het gaat niet om het beginpunt & het gaat om het doel.
TIPS EN TRUCS VOOR GOEDE VOORNEMENS
Als het niet je beste dag is (je hebt bijvoorbeeld een workout gemist of ongezond gegeten), vergeet dan niet dat het maar ??N dag was. Maak er geen rotweek van.
Plan je workouts net als andere afspraken. Op die manier zul je je beter aan het schema houden.
Zet je sneakers en workoutkleding altijd binnen handbereik. Zo kun je 's morgens vroeg of wanneer je thuiskomt meteen aan de slag!
Heb je honger of zin in een snack? Eet of drink iets kleins zonder calorie?n!
Binnenkort beschikbaar
Trainer in de spotlights
Tracy Anderson
Elke dag staan er na het opstaan weer 24 uur vol mogelijkheden op je te wachten. Dat biedt zoveel kansen!
Tracy Anderson
Trainer in de spotlights
Tony Horton
Doe je best, vergeet de rest.
Tony Horton
Het american football-seizoen zit erop, maar je moet het hele jaar door fit blijven. Hieronder vind je enkele tips om je fitnessroutine weer op peil te brengen.
Zoek een vriend. De kans op succes wordt veel groter als er sociale verplichtingen ontstaan door samen met familie en vrienden te trainen.
Wees consistent. Als je maar twee of drie dagen per week traint, levert dat niet voldoende op. Probeer dat maar eens met slapen, eten en tandenpoetsen...
Plan vooruit. Zet al je workouts van tevoren in een schema. Als je iets plant, doe je het ook. Stel het uit, en het komt er nooit van.
Zorg voor afwisseling. Kies voor trainingstechnieken die niet direct in jouw straatje passen. Zo word je gedwongen ook aan je minder sterke punten te werken. Hiermee voorkom je verveling en blessures, en het leidt tot een beter resultaat in kortere tijd.
Zoek naar de yin in jou. Voldoende rust, massages, meditatie, stressmanagement enzovoort vormen de pijlers van een fit en gezond leven. De inspanning die nodig is voor intense trainingen, vereist ook discipline bij het herstelproces.
BeachBody Workouts
10 Minute Trainer(R)
Total Body
Brazillian Butt Lift(R)
High & Tight
Insanity(R)
Cardio Power & Resistance
Plyometric Cardio Circuit
Pure Cardio
Plyometrics
Shoulders & Arms
Rockin' Body(R)
Rock It Out
TurboFire(R)
Fire Starter
Jillian Michaels Workouts
Extreme Shed & Shred – Workout 1
Hard Body – Workout 1
Kickbox FastFix – Workout 1
Killer Buns & Thighs – Level 1
Ripped in 30 – Week 1
Yoga Inferno – Workout 1
Tracy Anderson Workouts
Transform I – Muscular Structure 1
Transform II – Cardio
Metamorphosis
Omnicentric – Transform Day 1-10
10 Min. Solution Workouts
5 Day Get Fit Mix
Belly Fat Burner
Cardio Kickboxing
Fat Blasting Intervals
Lean Body Sculpt
Power Yoga
Rapid Results Fat Burner
Cardio Max
Extreme Intervals
Low Impact Fat Blaster
Power Sports Drills
Rapid Results Kickboxing
Ultimate Boot Camp
Fat Fighting Skills & Drills
Six Pack Ab Attack
Ultimate Lower Body Training
Ultimate Upper Body Training
Ultimate Total Body Training
Mossa Workouts
Yoga Workout Series
Coming Soon
Muscle Mapping
Ontdek welke spieren het meest worden geactiveerd door de krachten, intense inspanningen en gewichtsverplaatsingen die je lichaam ondergaat. Daarnaast ontvang je tips die leiden tot betere resultaten. Je mate van inspanning wordt gemeten en je wordt uitgedaagd alles uit de workout te halen.
Kleine fluctuaties in je huid worden gemeten om je hartslag af te lezen zonder enige vorm van contact, tot op een afstand van wel 3 meter.
Energiemeter
Ontdek je energieverbruik en zorg ervoor dat je inspanningsniveau gelijk blijft tot het einde van de oefening.
Kinect- Laat je verbazen
Kinect is helemaal herontworpen om optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden van de Xbox One. Nauwkeuriger. Sneller. Intu?tiever. De onge?venaarde spraak-, beeld- en bewegingstechnologie dompelen je dieper dan ooit onder in games en entertainment. Automatische aanmelding wanneer je de kamer binnenloopt. Race door een game heen met subtiele gebaren. Of navigeer binnen je favoriete tv-series met behulp van je stem. Het gloednieuwe Kinect voor een nieuwe generatie aan entertainment.
**Xbox One Kinect-sensor (vereist) en Xbox Live Gold-lidmaatschap afzonderlijk verkrijgbaar. Voor meer info over de extra workouts bij Xbox Live Gold ga je naar .
*Vanaf januari 2015 zijn voor onbeperkte toegang een betaald Xbox Fitness Pass-abonnement en een Xbox Live Gold-lidmaatschap vereist (beide afzonderlijk verkrijgbaar). Er kan extra Xbox Fitness-content worden gekocht, en deze kan na verloop van tijd worden gewijzigd. Meer info op .
Vereisten voor eerste instelling, updates, bepaalde games en functies (waaronder spraakfunctionaliteit, direct schakelen en Skype-video-oproepen): breedband internet (mogelijk worden kosten in rekening gebracht door je internetprovider) en/of Kinect voor Xbox One. Kinect-spraakfunctionaliteit is alleen beschikbaar voor ondersteunde landinstellingen en talen, en kan per functie verschillen. Zie查看: 421|回复: 3
交易诚信度0 最后登录注册时间阅读权限30UID帖子狩魂0 在线时间22 小时
猥乎其微 Lv.3, 积分 267, 距离下一级还需 233 积分
UID积分267帖子精华0浮云0 猥币1238 汽油0
大神知道怎么回事么 港行机子 20分钟了。。没反应
附件: 你需要才可以下载或查看附件。没有帐号?
交易诚信度0 最后登录注册时间阅读权限5UID帖子狩魂0 在线时间13 小时
猥不足道 Lv.2, 积分 84, 距离下一级还需 116 积分
UID积分84帖子精华0浮云1 猥币334 汽油0
这是游戏加载界面。
原因是你的网络连接太慢。
关闭游戏,重新打开一次。
这个问题我也遇到过不止一次。我是20M网络,没用DaiLi。这款游戏的视频需要在线播放,我只能说,看人品了。
交易诚信度0 最后登录注册时间阅读权限30UID帖子狩魂0 在线时间22 小时
猥乎其微 Lv.3, 积分 267, 距离下一级还需 233 积分
UID积分267帖子精华0浮云0 猥币1238 汽油0
tymovie 发表于
这是游戏加载界面。
原因是你的网络连接太慢。
非常感谢~已经连上~
交易诚信度0 最后登录注册时间阅读权限30UID348041帖子狩魂0 在线时间107 小时
猥乎其微 Lv.3, 积分 477, 距离下一级还需 23 积分
UID348041积分477帖子精华0浮云0 猥币2043 汽油0
onlyhuyifan 发表于
非常感谢~已经连上~
多长时间连上的,我也一直这个画面,就没有连上过。
Powered byXbox Fitness | TechNews 科技新报

我要回帖

更多关于 xbox fitness 国行 的文章

 

随机推荐